Naročite se na brezplačni posvet

Na brezplačno posvetovanje o boleznih oči se lahko naročite na 07 393 55 55 ali preko obrazca.

V kratkem vas bomo kontaktirali in se dogovorili za posvet.

Naročite se na posvet
Dr. Dušan Pušnik - oftalmolog - operacija oči

Dr. Dušan Pušnik - oftalmolog - operacija oči

Author: SuperUser Account/Thursday, September 12, 2019/Categories: Uncategorized

Rate this article:
5.0
Se želite osvoboditi očal ali kontaktnih leč? Očala in kontaktne leče nas lahko motijo pri nošenju, se lahko poškodujejo ali jih izgubimo. Uporaba očal in kontaktnih leč je lahko tudi ovira pri dejavnostih, ki jih imamo radi. Športne aktivnosti, plavanje, vožnja avtomobila so dejavnosti, kjer želimo dobro videti brez uporabe očal.

Laserske operacije oči so preverjene in zanesljive. Z nebolečim posegom laserske operacije oči vam lahko v nekaj minutah povrnemo oster vid. V Očesnem kirurškem centru Pušnik-Novljan smo od leta 1999 uspešno opravili več tisoč operacij oči in tudi vi se lahko pridružite milijonom ljudi po svetu, ki so se za vedno poslovili od težav z očali in lečami.

Zanesljivost in varnost laserskih operacij oči

Laserski posegi za odpravo dioptrije so eni najbolj varnih, zanesljivih in pogostih operativnih posegov, ki se danes izvajajo. V zadnjih 30 letih je bilo z različnimi tehnikami laserskih posegov zdravljenih več deset milijonov pacientov po vsem svetu.

Več kot 98 odstotkov pacientov po posegu vidi ostro brez očal ali kontaktnih leč. Zaradi vrste dela se lahko dioptrija spremeni za 0,50D. Mnoge znanstvene raziskave dokazujejo, da je to varna metoda, ki zagotavlja stabilno vidno ostrino na dolgi rok.

 

Print

Number of views (1023)/Comments (0)

Name:
Email:
Subject:
Message:
x
© Pušnik-Novljan, okulistika, optika, zobozdravstvo d.o.o. Vse pravice pridržane.